Om oss

Sola Cruising Car Club

Vi är så glada för allt stöd i Sola Cruising Car Club’s kamp att sätta Karlstad på kartan som en stad där alla motorintresserade är välkomna och kan känna gemenskap! Genom att stödja föreningen bidrar du till att vi kan hålla vår årliga fordonsutställning Sola Springmeet i Karlstad och genom detta hjälper vi också kommunen att bli ett attraktivt turistmål för en stor intressegrupp. Dessutom arbetar vår förening med att utveckla en plattform där flera generationer motorintresserade har möjlighet att mötas och arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål samt att intresset för motorer och fordon lever vidare i Karlstad och Värmland.

Vi i SCCC’s Styrelse vill passa på att tacka alla medlemmar för året som har gått och önska ett gott slut på det här året och ett fortsatt trevligt 2017 som vi hoppas på att ni vill vara med och påverka.

Klubben har haft ett fantastiskt år sedan starten den 2 juli 2015. Vi har haft såväl medgångar som motgångar men har en kämparglöd utan dess like med siktet inställt på att klubben ska växa sig starkare för varje år. Vi har nu hunnit bli fler än 120 medlemmar och fortsätter stadigt att växa. Hoppas du vill fortsätta vara med på resan!

Vi skaffade för ett år sedan en klubblokal som vi hoppas att ni alla kommer och besöker, där ordnas det allt från livemusik, quiz, föreläsningar, utställningar och filmkvällar till att vi bara träffas och fikar. Håll utkik på vår Facebook-sida Sola Cruising Car Club Karlstad!

 

Sola Springmeet 2017

Klubben arrangerade Sola Springmeet första gången 2016 med dundersuccé som resultat.

Naturligtvis arrangerar vi Sola Springmeet #2 även 2017. Det går av stapeln lördagen den 10 juni 2017 och vi hoppas att det blir lika fint väder då som det var 2016. Vill du hjälpa till på något sätt att göra Sola Springmeet 2017 till en ännu större succé än i 2016, går det bra att maila till meeting@solacruising.se eller ringa oss på telefon 054-203 33 35 och anmäla ditt intresse! Vi behöver din hjälp snarast.

Med Vänliga Hälsningar och en önskan om ett fortsatt gott SCCC-år önskar vi i Styrelsen

Gitte Sengelöv, Erik Tapper, Dan Asplund, Christoffer Karlsson, Pelle Karlsson, P-O Karlsson, Madeleine Wrangstål och Claes Bingsten

Klubblokalen adress:
Sola Cruising Car Club,
Björknäs 606, Skattkärr
Koordinater:
59°25´17´´ N 13°40´51´´ Ö